Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Gekoeld distributiecentrum

Gekoeld distributiecentrum
  • Impressie noordgevel

  • Impressie zuidgevel

Na een zeer korte ontwerp periode werd de omgevingsvergunning aangevraagd voor dit distributiecentrum met een vloeroppervlak van ruim 8000 m2. Een deel van de opslag is gesitueerd op tussenvloeren boven de expedities. Op die manier kon circa 3000 m2 extra opslagruimte worden gerealiseerd. Het distributiecentrum is gebouwd als één brandcompartiment en voorzien van een sprinkler installatie. De koeling is op basis van CO2, waarmee de binnentemperatuur op 2 tot 4 graden wordt gehouden. Langs de noord- en zuidgevels is plaats voor in totaal 26 vrachtwagens om te laden en te lossen. Aan de noordgevel is op de begane grond ruimte gemaakt voor kantoren en kantine. De maximaal toegestane bouwhoogte van 15 meter is volledig benut. De nieuwbouw is op hetzelfde niveau gebouwd als het bestaande pand. Twee grote doorgangen koppelen beide gebouwen.

5 augustus 2016