Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Verbouwing woonhuis Driel

Verbouwing woonhuis Driel

Deze recente vrijstaande woning heeft een keurige aangebouwde garage. Zoals wel vaker wordt een garage gebruikt voor opslag van allerlei zaken en niet voor het stallen van een auto. De woonkamer is niet erg groot en het was dan ook de wens om hier iets meer van te maken. De achtertuin is niet erg diep, maar wel breed. Uitbouw naar achteren lag in dit geval niet voor de hand en dus hebben we ervoor gekozen om de garage bij de woning te trekken. Zo ontstaat een brede woonkamer die met een grote glaspui aansluit op de tuin. Door de garage ook iets naar voren uit te breiden ontstaat een apart hoekje dat zeer bruikbaar is als studiehoek of kantoor. Tevens maakt de open verbinding het mogelijk om licht van twee kanten de woonkamer in te laten komen.

26 oktober 2017