Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Uitbreiding en facelift woning

Uitbreiding en facelift woning
  • Vanuit de tuin

Op een schitterende locatie in Laren staat deze geheel gerenoveerde woning. Het oorspronkelijke woonhuis was niet klein maar bood te weinig leefruimte. Uitbreiding was noodzakelijk en gelukkig ook mogelijk.
Helemaal in de stijl van het oorspronkelijke woonhuis is er een vleugel aan de bestaande plattegrond gebouwd. Op de begane grond bevindt zich hier een nieuwe woonkamer met uitzicht op de tuin. Op de verdieping is er in de kap voldoende ruimte voor een slaapkamer.
Tegelijkertijd is het bestaande huis grondig aangepakt. Isolatie, nieuwe dakpannen en herstel van diverse onderdelen. Nu ook de tuin geherstructureerd is, is het plaatje helemaal compleet.

maart 12, 2014